Geniet zonder limiet

Shared Dining

Grenzeloos genieten voor een vast bedrag.

Maandag, Dinsdag en Woensdag: € 29,50
Donderdag t/m zondag: + € 5,00

Nieuw op zaterdag, Early Delivery!
reserveer op zaterdag tussen 16:00 en 17:00 uur en krijg 2 uur lang de tijd om te genieten van verrassende, culinaire wereldse gerechten en betaal hiervoor maar € 29,50

Ga op ontdekkingsreis

Als levensgenieters en wereldreizigers hebben wij overal waar we een ansichtkaart vandaan hebben gestuurd, de heerlijkste gerechten gegeten. Deze hebben we bij elkaar gebracht in dit historische eerste postkantoor van Heerenveen. Uit welke windstreek de Postboot, de Luchtpost of de Postkoets ook kwam, er werd voortreffelijk gekookt. In Hét Postkantoor presenteren we graag de lekkerste gerechten, ontdek en Geniet zonder Limiet.

Uit alle windstreken

Met verse ingrediënten en klassieke recepten zorgen we dagelijks voor verrassende combinaties uit alle windstreken. We werken sterk seizoen afhankelijk; altijd de lekkerste producten van hét moment. Je kunt genieten van een (h)eerlijk avondje tafelen. De keukenbrigade houdt uiteraard rekening met vegetarische en/of dieetwensen, dit kun je bij je reservering of voorafgaand aan het diner aangeven.

Volg Hét Postkantoor ook op Facebook.

Iedere eerste vrijdag van de maand: Dé Borrel

Dé Borrel voor ondernemers, ZZP’ers en ondernemende mensen in en om Heerenveen. Iedere eerste vrijdag van de maand vanaf 17.00 uur.

Bij dé Borrel gaat het er niet om wat je kunt, maar wie je kent (of leert kennen). In ontspannen sfeer met elkaar van gedachten wisselen onder het genot van een drankje en een hapje.

Volg Dé Borrel Heerenveen op Facebook

Zes dagen per week geopend

Wij zijn geopend 7 dagen per week vanaf 17.00u.
Naast het serveren van culinaire heerlijkheden, adviseert onze bediening graag de mooiste wijnen en de lekkerste bieren.

Wijn of Bier Arrangement: 4 glazen voor € 19,50
Proef Arrangement Bier: 4 proefglaasjes voor € 10,00
Voor de dorstige proevers onder ons zijn deze wijnen per fles en bieren per groot glas te bestellen.

Liever aan de fles?

We hebben een prachtige selectie wijnen van het beroemde Spaanse wijnhuis Torres en de Argentijnse Nederlanders van Salentein tot onze beschikking. Daarnaast nog heerlijke wijnen uit alle windstreken zoals Chili, U.S.A., Zuid-Afrika, Nieuw Zeeland, maar ook uit Frankrijk en Italië. De wijnselectie verandert voortdurend, wij zijn namelijk graag op zoek naar de lekkerste wijnen voor de grote maar ook de kleine portemonnee. Onze bediening adviseert je graag.

 

Geen tijd om lang te tafelen?

Neem plaats aan de bar of op het terras en bestel 1 van onze socializers, borrelplanken vol  lekkernijen voor bij het bier of de wijn, ga bijvoorbeeld voor de Chef’s Choice: diverse heerlijkheden uit onze keuken geserveerd op twee planken. Een aantal koude gerechtjes op een plank vervolgd door warme gerechtjes.  Deel en geniet!