Menu
Menu

Deze mensen hebben genoten bij ons!

Hieronder treft u de beoordelingen aan van gasten die een bezoek hebben gebracht aan ons. Wanneer u als gast een reserveringsbevestiging heeft ontvangen in de email, krijgt u na vertrek een email met het verzoek om een beoordeling bij ons achter te laten.
A. Zwanenburg

Geweldig

Service
9
Eten
10
Sfeer
9
Monique

Wij hebben gisteren genoten van heerlijke gerechten en dranken in het zonnetje op het terras van Het Postkantoor. Wij hadden niet veel tijd en daar werd goed rekening mee gehouden. Drie verschillende personeelsleden bedienden ons en alle drie even vriendelijk en oplettend. En dan het eten… een heerlijke amuse vooraf, echt een smaakexplosie. Daarna de proefplank, de lekkerste die wij ooit hebben gekregen, alle 4 de gerechten even culinair en smaakvol. Datzelfde gold voor de hoofdgerechten. En dan heb ik het nog niet over het bier Fourchette. In alle opzichten een heerlijk etentje en wij komen zonder twijfel terug.

Service
10
Eten
10
Sfeer
10
J.Visser

Compliment voor iedereen, eten was super.
Ook de kennis van producten was indrukwekkend.

Service
10
Eten
10
Sfeer
9
Thomas

Een heerlijk 3-gangenmenu met bijpassende wijnen gegeten in een prachtige ambiance. Dit restaurant ziet er enorm sfeervol uit van binnen. Een mix van industriële en klassieke kenmerken. De coquilles sprongen er uit voor ons, maar ook de desserts en hoofdgerechten waren heerlijk. Het team in de bediening was zeer goed. Allemaal jonge mensen die echt oog hebben voor het vak, leuk om te zien!

Service
9
Eten
9
Sfeer
10
JJ Euving

Heerlijk gegeten, zeer kundige en attente bediening.

Service
10
Eten
9
Sfeer
9
Bert Schroder

Een heerlijk weekendje weg in het prachtige Friesland met een bezoek aan Het Postkantoor als een van de hoogtepunten. Een fantastisch 4-gangenmenu begeleid door de mooiste wijnen. De Risotto was superlekker evenals de op de huid gebakken Kabeljauw. Ook de Coquilles (prachtig opgediend!) en het kaasplankje als afsluiter verdienen extra complimenten. Tot slot de geweldige bediening met gastheer/sommelier Rishi als begeleider van het diner en de bijbehorende wijnen, helemaal top!

Service
10
Eten
10
Sfeer
9
Johan otter

Super lekker gegeten. Allemaal vers producten

Service
9
Eten
9
Sfeer
9
Yvonne, Theo, Victoria en Fred

Rutger, je hebt er met het hele team een geweldig culinair feest van gemaakt.
Heerlijk eten, gezellige bediening en mooie ambiance.

Service
10
Eten
10
Sfeer
10
1 2 3 60

Volg je ons al?

Openingstijden
Maandag en dinsdag
Gesloten
Woendag
17:00 - 23:00
Donderdag
17:00 - 23:00
Vrijdag
17:00 - 24:00
Zaterdag
17:00 - 24:00
Zondag
17:00 - 23:00
Menu
chevron-down