Menukaart
Onze menukaart weerspiegelt eerlijke, seizoensgebonden ingrediënten die tot leven komen door vuur en moderne kooktechnieken.
Onze menukaart weerspiegelt eerlijke, seizoensgebonden ingrediënten die tot leven komen door vuur en moderne kooktechnieken.
Onze menukaart weerspiegelt eerlijke, seizoensgebonden ingrediënten die tot leven komen door vuur en moderne kooktechnieken.
Dinerkaart
Wijnkaart
dinerkaart
Rutgers menu
Menuprijs voor 4 gangen 49,00
Menuprijs voor 5* gangen 59,00
Driewekelijks wisselend menu
Zeebaarsfilet
Fregola | salsa | ananas-ponzu
Paprika-kokossoep
Kimchi | crème fraîche | kruidenolie
Ibérico wang*
Doperwt-munt | mousseline | eigen jus
Bavette
Courgette | zoete aardappel | zwarte knoflook jus
Witte chocolade-bosvruchtenijs
Yoghurt | crumble | bosvruchten coulis
Altyd Noflik
à la carte
Voorgerechten
Grillbrood
Boter | zeezout | olijfolie
(Ons eigen stijl gemarineerd brood van Bakkerij Lenes)
8,50
Oesters
vers uit ons homarium | diverse garnituren
3 st. 14,00 | 6 st. 22,50
Gerijpte ham
Wisselende specialiteiten | brioche
Flinterdun van onze Berkel snijmachine
15,50
Ribeye carpaccio
Parmezaanse kaas | aardappelkrokant | truffelmayonaise
15,00
Bloemkool tempura
Limoenbladcrème | oosterse lak | furikake
12,50
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke frieten & truffelmayo
Tournedos Rossini
Eendenlever | brioche | Madeira
39,50
Vis van chef
Wisselend aanbod van vis | garnituren van de dag
29,50
Dagspecialiteiten
Chef's dagelijks aanbod | dagprijs
Risotto
Seizoensgarnituur | parmezaan
26,5
Bijgerechten
Chef's pommes frites
Truffelmayonaise
4,50
Groene salade
Croutons | eigen dressing
4,50
Nagerechten
Verrassing du chef
Wisselend aanbod van nagerechten
11,50
Citroen
Tartelette | meringue | vlierbloesem
11,50