Menukaart
Onze menukaart weerspiegelt eerlijke, seizoensgebonden ingrediënten die tot leven komen door vuur en moderne kooktechnieken.
Onze menukaart weerspiegelt eerlijke, seizoensgebonden ingrediënten die tot leven komen door vuur en moderne kooktechnieken.
Onze menukaart weerspiegelt eerlijke, seizoensgebonden ingrediënten die tot leven komen door vuur en moderne kooktechnieken.
Dinerkaart
Wijnkaart
dinerkaart
Rutgers menu
Menuprijs voor 4 gangen € 49
Menuprijs voor 5* gangen € 59
Wekelijks wisselend menu
Zeebaars
Nori | limoenblad | sinaasappel
Aspergesoep
Garnalen | kabeljauw | parelcouscous
Lamsrack*
Groene kruiden | prei | honing-tijmjus
Entrecote
Asperges | bearnaise | pommes fondant
Millefeuille
Witte chocolade | citroen | basilicum
Altyd Noflik
à la carte
Voorgerechten
Grillbrood
Boter | zeezout | olijfolie
(Ons eigen stijl gemarineerd brood van Bakkerij Lenes)
€ 8,5
Oesters
vers uit ons homarium | diverse garnituren
3 st. € 14 | 6 st. €22,5
Gerijpte ham
Wisselende specialiteiten | brioche
€ 15,5
Coquilles
Spekkaantjes | yuzu | hollandaise
€ 18,5
Ribeye carpaccio
Parmezaanse kaas | aardappelkrokant | truffelmayonaise
€ 15
Knolselderij
Zoutkorst | vadouvan | hazelnoot
€ 12,5
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke frieten & truffelmayo
Tournedos Rossini
Eendenlever | brioche | Madeira
€ 39,5
Vis van chef
Wisselend aanbod van vis | garnituren van de dag
€ 29,5
Dagspecialiteiten
Chef's dagelijks aanbod | dagprijs
Risotto
Rode biet | geitenkaas | pompoenpit
26,5
Bijgerechten
Chef's pommes frites
Eigen kruiden | truffelmayonaise
€ 4,5
Groene salade
Salade melange | croutons | eigen dressing
€ 4,5
Asperges garnituur
Roomboter | peterselie
7,5
Nagerechten
Crème brûlée café
Baileys ijs | vanille | chocolade
€ 11,5
Tarte tatin
Crumble | salted caramel | elstar
€ 11,5