Menu

Over Hét Postkantoor

Hét Postkantoor is een culinaire Grand Bistro met gezellige rondzitbanken, een enorme bar in het midden van de zaak en een heerlijk terras. Ideaal om de laatste zonuren te pakken.

Dit alles wordt geserveerd op een bijzondere locatie

In een prachtig Monumentaal pand uit 1871 aan het toen nog gelegen marktplein, dat destijds in gebruik werd genomen als postkantoor.

Geniet van een pure smaakbeleving 

Chef-kok Rutger Tjalsma drukt met zijn keukenteam een verrassende signatuur op de menu’s van klassiekers met Friese invloeden, gemaakt met producten van het seizoen en uit de regio. Denk aan vleesspecialiteiten uit de dry aged kast, paling, oesters, ribeye carpaccio met verse truffel of verrassende vegetarische risotto met mooie kazen.

Maak uw avond compleet met smaakvolle wijnen van onze sommelier.

Dineer in een intieme, informele en stijlvolle setting, waarbij de maaltijd vergezeld gaat met de lekkerste wijnen uit de wijnkelder van onze gastheer- Sommelier Rishi Gadepalli. Hij kan een heerlijk wijnarrangement voor u samenstellen om de avond compleet te maken. Geniet samen met vrienden of familie van een uitgebreid diner of gezellige borrel en toast op het leven!

Bekijk onze menukaart

Ook de lekkerste cocktails, borrelgerechten en specials mogen niet ontbreken. Bent u benieuwd naar onze dinerkaart, bekijk onze menukaart.

Maak kennis met het team

Rutger Tjalsma
Chef-kok

Rutger Tjalsma neemt de rol van chef op zich binnen Hét Postkantoor. De bourgondische Fries heeft door de jaren he... Lees meer

Rishi Rao Gadepalli
Sommelier & Gastheer

Rishi is al een bekend gezicht in Heerenveen en omstreken door zijn rol als sommelier bij ’t Gerecht.  Maar nu o... Lees meer

Lucas van der Heijden
Kok

Deze topper is begonnen als afwasser en is daarna doorgestroomd naar leerling bij ons in de keuken. Inmiddels heeft... Lees meer

Volgt u ons al?

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
17:00 - 23:00
Vrijdag
15:00 - 24:00
Zaterdag
15:00 - 24:00
Zondag
17:00 - 23:00
Menu
chevron-down