Over Hét Postkantoor
Dit alles wordt geserveerd op een bijzondere locatie
In een prachtig Monumentaal pand uit 1871 aan het toen nog gelegen marktplein, dat destijds in gebruik werd genomen als postkantoor.

Geniet van een pure smaakbeleving
Chef-kok Rutger Tjalsma drukt met zijn keukenteam een verrassende signatuur op de menu’s van klassiekers met Friese invloeden, gemaakt met producten van het seizoen en uit de regio. Denk aan mooi vlees uit de dry aged kast, paling, oesters, burrata, gerookte carpaccio met verse truffel of verrassende vegetarische risotto met mooie kazen.

Maak uw avond compleet met smaakvolle wijnen van onze sommelier.
Dineer in een intieme, informele en stijlvolle setting, waarbij de maaltijd vergezeld gaat met de lekkerste wijnen uit de wijnkelder van onze gastheer- Sommelier Rishi Gadepalli. Hij kan een heerlijk wijnarrangement voor u samenstellen om de avond compleet te maken. Geniet samen met vrienden of familie van een uitgebreid diner of gezellige borrel en toast op het leven!

Bekijk onze menukaart
Ook de lekkerste cocktails, borrelgerechten en specials mogen niet ontbreken. Bent u benieuwd naar onze dinerkaart, bekijk onze menukaart.
Maak kennis met het team

Rutger Tjalsma
Rutger Tjalsma neemt de rol van chef op zich binnen Hét Postkantoor. De bourgondische Fries heeft door de jaren he... Lees meer
Rutger Tjalsma neemt de rol van chef op zich binnen Hét Postkantoor. De bourgondische Fries heeft door de jaren heen een passie ontwikkeld voor de “Big Green Egg’’ en heeft deze expertise meegenomen naar de keuken van Hét Postkantoor. Hij werkt met prachtige stukken dry-aged vlees, verse vis en heerlijke biologische groenten, welke hij op een unieke wijze bereidt waardoor u een bijzondere culinaire avond beleeft. Onze chef heeft naast zijn koksopleiding ook een bakkersopleiding voltooid. Zijn doel is om iedere gast een unieke dining experience te laten beleven. ‘’Op de juiste manier van garen op de grill maakt het verschil en kan zorgen voor een bijzondere complexe smaakbeleving, hiervan wil ik de gasten graag kennis laten maken.”

Rishi Rao Gadepalli
Rishi is al een bekend gezicht in Heerenveen en omstreken door zijn rol als sommelier bij ’t Gerecht. Maar nu o... Lees meer
Rishi is al een bekend gezicht in Heerenveen en omstreken door zijn rol als sommelier bij ’t Gerecht. Maar nu ontvangt hij u als sommelier en gastheer in Hét Postkantoor. Met zijn energieke en enthousiaste verhalen over wijn en spijs, zorgt hij samen met zijn team voor een onvergetelijke culinaire beleving. In maart 2019 heeft Rishi met lof het certificaat voor Professioneel Gastronoom-Sommelier in ontvangst mogen nemen. Hij behoort hiermee tot een select gezelschap in Nederland die deze titel mag dragen. Zijn oneindige drive om gasten in de watten te leggen zorgt ervoor dat elke gast passend en op buitengewoon niveau bediend kan worden en voorzien wordt van een bijzondere ervaring.
“Er is niets mooier dan een wijn uitzoeken die niet alleen maar mooi past bij de gerechten maar ook te laten complimenteren met de sfeer en het gezelschap.”

Bram Marskamp
Ondertussen is Bram ook bij Hét Postkantoor een van de bekende gezichten, nadat hij ruim 4 jaar geleden zijn start... Lees meer
Ondertussen is Bram ook bij Hét Postkantoor een van de bekende gezichten, nadat hij ruim 4 jaar geleden zijn start maakte bij ‘t Gerecht. Hier ontdekte de Hotello dat hij gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, iets waar hij bij Hét Postkantoor maar al te goed mee uit de voeten kan.
Zijn passie: Wijn. "Ik vind het een uitdaging om de mooiste wijn te adviseren bij de gerechten en specials van Hét Postkantoor. Er liggen mooie pareltjes in onze kelder, daar maak ik dan ook maar al te graag gebruik van".

Lucas van der Heijden
Deze topper is begonnen als afwasser en is nu leerling bij ons in de keuken. Onze schitterende nagerechten komen va... Lees meer
Deze topper is begonnen als afwasser en is nu leerling bij ons in de keuken. Onze schitterende nagerechten komen vaak van zijn hand. Zijn persoonlijke favoriet? "Een Grand Dessert, ik vind het leuk om iedere keer weer te verrassen en hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt"

Roy Hoekstra
Roy heeft een jaar bij ons als stagiair gewerkt in de keuken en werkt nu inmiddels ook alweer een jaar fulltime als... Lees meer
Roy heeft een jaar bij ons als stagiair gewerkt in de keuken en werkt nu inmiddels ook alweer een jaar fulltime als kok. Het leuke aan zijn werk bij het Postkantoor vindt hij de vrijheid die hij krijgt om te experimenten met nieuwe smaakcombinaties. Zijn favoriete gerecht is de Vitello Tonato. Een heerlijke combinatie van vlees en vis. In zijn vrije tijd volgt hij bijna alle buitenlandse voetbalcompetities en kijkt hij graag naar Formule 1. Het leukste vindt hij om samen met zijn collega’s hier voorspellingen over te doen.