Menu

Zelfstandig werkend kok

bij Grand-Bistro 
Hét Postkantoor

Ben jij een gepassioneerde zelfstandig werkende kok met een liefde voor het bereiden van culinaire, gevarieerde en seizoensgebonden gerechten? Zoek niet verder! Wij bieden een unieke kans om jouw talent te ontplooien bij Grand-Bistro hét Postkantoor in Heerenveen.

 

Hét Postkantoor is een gerenommeerde horecagelegenheid gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Heerenveen. Voorheen een plek waar post werd verstuurd, is het nu omgetoverd tot een van de meest geliefde horeca hotspots in Friesland, waar gasten kunnen genieten van culinair dineren en de locatie kunnen afhuren voor zowel particuliere als zakelijke evenementen! Bij Grand-Bistro hét Postkantoor worden gasten van donderdag tot en met zondag verwend met verfijnde en culinaire diners. In de zomer, met ons knusse terras, is hét Postkantoor ook op woensdagen geopend. We serveren zowel à-la-carte gerechten als verrassingsmenu's met seizoensgebonden producten.

Wat maakt deze rol zo bijzonder?

Naast het creëren van culinaire gerechten, maak je deel uit van een dynamisch team dat jouw passie voor koken deelt. Binnenkort lanceren we onze eigen academie in samenwerking met Mflix, gevuld met video's om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en bij te dragen aan onze groei en innovatie.

 

Wat wij bieden:

 

·         Een bruto maandsalaris, afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd

·         Een hecht, klein en toegewijd team

·         Een welverdiende sluitborrel na een dag/avond hard werken

·         Kansen voor persoonlijke en professionele groei

·         Personeelsmaaltijden en 20% personeelskorting

·         Gezellige personeelsuitjes samen met je collega's van Boutique Hotel Grand Café ‘t Gerecht

·         De mogelijkheid om jouw kennis te delen en verantwoordelijkheid te dragen in de keuken

 

Wie wij zoeken:

 

·         Een ervaren kok, bij voorkeur met aantoonbare ervaring

·         Iemand die leiderschap kan tonen in de keuken wanneer nodig, vooral tijdens afwezigheid van de chef-kok

 

Goed om te weten:

 

·         Bekijk alvast onze menukaart online. Hét Postkantoor biedt elke week een verrassingsmenu naast ons à-la-carte menu.